Звездната двойка реши да изкопира Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън, които някога си размениха малки капсули със собствената си кръв, в знак на голямата си любов един към друг.

Виктория и Дейвид си подариха един на друг уникални японски медальони от злато и сребро. Те специално изработени за тях и ще им помогнат да преодолеят трудните моменти.

Малкият ритуал е заради факта, че те ще бъдат разделени няколко месеца, защото футболистът заминава за Милано, където ще играе в местният гранд „Милан", както и да отбележи предстоящата 10 годишнина от сватба им.

Певицата сподели пред американския Vouge: „Силата, която излъчват е изключително силна. Това са талисмани за любов и здраве и предпазват от негативна енергия. Медальоните са направени от стар японски майстор, който медитира през по-голямата част от деня преди да почне работа. Направи ги специално за нас, като е използвал древни техники за обработка на металите."

На висулките е гравиран лика на архангел Рафаил, които е смятан за най-силният и обичащ в Рая. Самото му име означава „Бог излекува".