На вълнуващо #ReUnion парти ПГПЧЕ събра през юни 2023 г. бивши възпитаници, бивши и настоящи учители и ръководители на гимназията. Дворът на гимназията се изпълни с порасналите ѝ вече ученици още от първите випуски, а идеята да продължи връзката им с училището бе приета с бурни аплодисменти.  Много възпитаници на гимназията заявиха своето желание да се включат в ALUMNI - клуб, който да участва активно в училищния живот на ПГПЧЕ. 


Aкцентът на събитието - алманахът „ЛегендиТЕ“, събра на страниците си едни от най-интересните личности на ПГПЧЕ през годините. Почетно място в първия брой на изданието заемат всички директори, оставили своя отпечатък върху авторитета и името на гимназията, учители-легенди, без които не можем да си представим ПГПЧЕ, както и бивши ученици на гимназията, постигнали достойни успехи в различни области и подкрепящи гимназията и до днес.


ПГПЧЕ обеща да  превърне това вълнуващо събитие в традиция и спазва обещанието си:


Следващата среща ще се проведе на 08.06.2024 г.


След миналогодишния успех екипът на ПГПЧЕ вярва, че тези срещи по уникален начин сливат в едно миналите спомени, настоящите вълнения и бъдещите планове на всеки поотделно и на всички заедно, така че очакват с вълнение още повече гости. 


Повече за първата среща и как премина тя - може да прочетете тук!