Паолина Цанова е новият заместник-кмет на Община Етрополе. Тя е назначена на мястото на г-жа Станка Димитрова. Паолина е целеустремена и борбена. Пряко заинтересована от култура и образование. Тя е магистър със специалности „Финанси“ от УНСС, гр. София и „Предучилищна и начална училищна педагогика“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Велико Търново.


Работила е като главен експерт „Инвестиционно проектиране, градски дизайн и реклама“ в Община Ботевград и като учител в СУ „Христо Ясенов“, гр. Етрополе. Има пряк поглед върху образователната система, нуждите и възможностите за развитие.


Припомняме, че Ивайло Георгиев беше сред първите назначения на кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров. Ивайло Георгиев зае поста заместник-кмет на Община Етрополе през декември месец. Той е целенасочен и стратегически ориентиран. Пряко заинтересован е от културни и спортни събития. Той е магистър със специалности „Икономика на транспорта“ от УНСС и „Финанси“ от Стопанската академия „Димитър А. Ценов“- Свищов. Бил е ръководител на отдел „Планиране“ към ФСО при „Елаците-Мед“ АД.


 Източник: Община Етрополе