,Майка на име Екатерина Панчев и нейните деца Рая и Веселин решават да прекарат деня си в местността „Кривола“, наслаждавайки се на спокойна разходка заедно. 


По време на разходката обаче, децата забелязват изоставена дамска чанта. Те я дават на майка си, надявайки се да върнат ценните вещи на законния им собственик.


При пристигането си вкъщи семейството споделя снимки на намерената чанта в социалните медии. Техният пост привлича вниманието на Йонка Вутова, която разпозна чантата като своя. Тя се свърза с г-жа Панчева и чантата беше безопасно върната на нейния притежател.


Госпожа Вутова изрази своята благодарност към децата и тяхното семейство чрез публикация в социалните медии, в която ги похвали за тяхната почтена постъпка. Тя също така пожела на децата здраве и успех във всичките им начинания.


Ние, подобно на г-жа Вутова, изразяваме нашето възхищение не само от постъпката на децата, но и от тяхното възпитание, което идва от тяхната майка. Вярваме, че добротата и помощта трябва да бъдат нормална част от нашето ежедневие, но за съжаление не идват от всеки. Чрез своите действия децата на Екатерина Панчев ни напомниха за значението на насърчаването на ценности като честност, съпричастност и уважение към другите, особено сред младите поколения.


Браво на Рая и Веско, нека примерът им последва всички хора!


ИЗТОЧНИК: еТРОПОЛСКИ ВЕСТИ