Политическа партия Величие започва изграждането на местни организации в Област София, с което целим разрастване на партийната дейност, укрепване на демократичния процес и представляване на интересите на гражданите на местно ниво.


Местните организации ще имат делегирани права и отговорности според партийната структура. Те ще бъдат ангажирани с организацията на различни събития, отворени дискусии с граждани по теми, значими за района, инициативи с обществен принос и други.
За контакти: Борил Караканов – 0896 001 702 (Областен координатор)
Имейл адрес: velichiesofiaoblast@gmail.com

Партия „Величие“ е създадена с цел да защити създаденото от обединени българи, които с труда си заедно променят страната ни към по-добро. Важно е да градим, но е също толкова важно да запазим съграденото за поколенията, тогава има смисъл трудът ни. Държавата разполага с инструменти и механизми да заличава създаденото от хората и това налага хората, които са създатели, да се защитят и да се противопоставят на агресивното поведение на някои политици, които дори си позволяват да използват властта за лична облага. Това е първата партия в България, която е създадена с цел да защити нещо, изградено от българите, а не да се възползва от държавни средства, за да се облагодетелства, като се добере до властта. Делата ни ще бъдат велики, защото плодът на общите ни усилия е в името на народа и държавата ни. Искаме да създадем едно кътче в България, с което да дадем пример на всички общини и области как могат да се подобрят населените места.

Целта е хората, които са оставили труда и сърцето си, да могат да избират какво да бъде бъдещето им.