Рудодобивният комплекс в гр. Етрополе обявява редица свободни позиции за квалифицирани специалисти. Фирмата предлага конкурентни условия на труд, социални придобивки и възможности за професионално развитие. Ето кратък преглед на наличните позиции:


 


Инженер, маркшайдер


Компанията търси специалист за извършване на геодезически и маркшайдерски измервания в рудник „Елаците“ и прилежащата му инфраструктура. Кандидатите трябва да имат висше образование в областта на „Маркшайдерство и геодезия“ или „Геодезия“, както и задълбочени познания по AutoCAD и MS Office. Допълнителни предимства са опит с AutoCAD Civil 3D и съвременни геодезически инструменти.


 


Електромонтьор


Тази позиция включва контрол и осигуряване на нормалното функциониране на електрооборудването, извършване на планови и аварийни ремонти и разчитане на електрически схеми. Кандидатите трябва да имат средно електротехническо образование и III-та квалификационна група по електробезопасност.


 


Механошлосер


Позицията включва монтаж, демонтаж и ремонт на машини и съоръжения, както и участие в реконструкции и модернизации. Изискванията включват средно техническо образование и правоспособност за професията.


 


Шофьор на тежкотоварен автомобил


Търсят се шофьори за управление и обслужване на специализирани кариерни товарни автомобили. Необходима е категория „C“ за управление на МПС и опит като шофьор на тежкотоварен автомобил над 12 тона.


 


Електромеханошлосер КИП и А


Позицията включва дейности по монтаж, инсталиране и поддръжка на контролно-измервателни уреди и системи за автоматизация. Изисква се средно техническо образование, компютърна грамотност и трета квалификационна група по електробезопасност.


 


Предимства на Работата в Рудодобивния Комплекс Етрополе


Всички позиции предлагат допълнително здравно осигуряване, пакет социални придобивки и възможности за обучение и развитие. Осигурен е служебен транспорт за удобството на служителите.


 


Кандидатстването за всички позиции е онлайн чрез сайта на компанията https://jobs.geotechmin.com до 09.08.2024 г. Не пропускайте възможността да станете част от динамичен и професионален екип в Рудодобивния комплекс Етрополе!