Управителят на ресторант “Каприз” Димитър Христов опроверга информацията, че е пострадал при побой в заведението си. Христов ни потърси, за да обясни каква е причината за скандала в ресторанта.

“Задържаният от полицията Георги М. е съпруг на моя служителка. На 2 декември тя си поиска заплатата. Аз и казах, че ще раздавам заплати на този ден, но малко по-късно. След това разбрах, че не е застъпила на смяна. Казах на нейни колеги да й предадат, че след като проявява подобно своеволие, ще я уволня от работа. Вероятно тя се е оплакала на мъжа си, който дойде в ресторанта с железен прът да се саморазправя с мен. Георги срещнал най-напред съпругата ми. Хвърлил в косата й неизгасена цигара, а след това я заплашил с побой. Съпругата ми веднага ме извика. Георги се нахвърли и върху мен, държеше се нагло, защото беше пиян. Един от клиентите в заведението, който е негов приятел, тръгна да ни разтървава. Георги го удари два пъти с железния прът. Аз и потърпевшият успяхме да го обезоръжим. Между временно сигнализирах полицията за скандала и Георги бе задържан” – разказа Христов.

“Правя това уточнение, защото не искам заради възникнал вътрешно фирмен проблем да пострада реномето на заведението ми. Ние държим на нашите клиенти. Искам те да не остават с погрешно впечатление, че в ресторанта стават побоища и има опасност за сигурността им” – допълни бизнесменът.