Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - B.Drenov
Потребителско име:B.Drenov
Име:Господин Борис Дренов
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:21.10.23, 08:29 (преди 1 месец)
Брой коментари в Новини:4
Последна промяна:21.10.23, 09:02 (преди 1 месец)


Последните коментари в новини:


От западната страна са ремонтирани трибуните все пак Отегчен
В проекта ще бъде ли включено и осветление, което е необходимо на атлетите през зимните месеци? Беше поет ангажимент от общинското ръководство за изграждане на осветление още преди 3 години при общественото обсъждане на бюджет 2021'. А все още децата и ветераните, които всяка година носят по над 20 медала от национални шампионати и балканиади да тичат зимата в парка и в Правец.

B.Drenov, 19.11.2023, 18:42:06 (преди 2 седмици)
Ботевград / Почина Веселина Кръстева
Изключително интелигентен и стойностен човек! Да почива в мир!

Здравейте!
За да няма спекулации, лично и под клетва декларирам, че не съм канен за проведения дебат. Имах личен устен разговор, че е постъпил мейл в редакцията на balkanec.bg от г-жа Кочкова с искане да се организира диспут. Съобщено ми беше още от същото лице, че последния няма да се състои поради лични ангажименти на г-н Гавалюгов в обявения предварително ден и час. И толкова!
В събота (21.10.2023.) сутрин видях статия в balkanec.bg, че въпросния дебат все пак се състои , но с променена дата и час. И до този момент никой не се е свързал с мен да ме покани (макар и по телефона) и/или да съгласува с мен променените дата и час.
Само мога да гадая за причините да не бъда поканен и/или да бъде съгласувана промяната на времето за провеждане на диспута.
Нека този, който твърди противното да застане с името и лицето. си, моля!
Хубава вечер !

Подкрепям идеята да бъдат дарени средставата за участие в дебата за друга по-благотворителна цел.
Заставам с името си пред обществеността на община Ботевград, декларирайки, че не бях информиран по официален начин за организирания от balkanec.bg диспут. За промяната на деня и часа на последния научих от телефонно обаждане на близки с препоръка да не участвам, тъй като е по искане на конкретен кандидат. И до този момент от медията не са се свързали с мен да съгласуват възможността ми да участвам във вече изменения ден и час. За съжаление той съвпада с предварително планирани служебни срещи, програмата на които не може да бъде изменяна на толкова късен етап.
На база споделените факти смятам, че целта на организирания дебат е фокус върху определени кандидати, без да се търси позицията на всички заинтересовани.
Пожелавам успех на всички кандидати за кмет на Община Ботевград, всички кандидати за кмет на населено място и всички кандидати за общински съветници!