Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Banton
Потребителско име:Banton
Име:Господин И Я
Статус:потребител / активен
Възраст:50 години
Регистриран на:15.09.15, 14:24 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:116
Последна промяна:03.02.16, 17:00 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Banton, 21.02.2017, 06:31:54 (преди 4 години)
Спорт / Тони Дечев подаде оставка
Дано не е Видич!

Случай от живота на италианския цигулар на име Николо Паганини, живял през 1782-1840 год.
Един ден, когато бил на сцената и изпълнявал много важен концерт пред изискана публика, неговият диригент забелязал, че една от струните на цигулката му се къса, но Паганини със затворени очи продължава да свири. Малко по-късно по време на изпълнението се къса и втора струна от цигулката му, а не след дълго и трета. Цигулката му остава само с една струна. И докато целият оркестър, начело с диригента, тръпнат в очакване той да спре изпълнението, Паганини завършва своя концерт с една струна на цигулката си. Когато изсвирва и последния заключителен пасаж на концерта, всички присъстващи в залата, изправени на крака мощно го аплодират, той с радост възкликва :"Паганини с една струна!"

Играта на Балкан ми приличаше на този концерт на Паганини. С много и скъпи играчи е лесно! А ние играхме с къса скамейка и здравословни проблеми на някои от играчите.

Пловдив май клекнаха на Рилецо. Сега очаквам на купата другите да им лягат на тях.

Banton, 05.02.2017, 09:06:09 (преди 4 години)
Спорт / Балкан загуби спечелен мач в Ботевград
Едно уточнение: Мачовете не се купуват и продават, а се уговарят. И не е толкова важно да загубиш един мач, а как ще го загубиш. Ако 3 минути преди края губиш с 10 точки коефициента е много по-голям и съответно печалбата. Същото беше и в два поредни мача с Левски преди време, в които 6-7 минути преди края водехме съответно със 17 и 15 точки, но ги загубихме.

Banton, 05.02.2017, 06:29:15 (преди 4 години)
Спорт / Балкан загуби спечелен мач в Ботевград
Според мен залаганията са един от начините за финансиране на повечето от отборите. Така беше при предишното ръководство, предполагам, че и сега е така. Спонсори няма да се появят за 500-1000 души, които ходят редовно на мачовете. Ако мислите, че и Луканов е извадил безкористно стотици хиляди, а накрая си прибра пералнята, значи сте пълни наивници. С трите лева вход, няма как да се издържа професионален отбор. Общината също може да помогне само частично. При тези условия ще има такива мачове. Или изобщо няма да има баскетбол.