Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Christopher
Потребителско име:Christopher
Име:Господин Christopher Christopher
Статус:потребител / активен
Възраст:56 години
Регистриран на:21.09.15, 17:07 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:27
Последна промяна:21.09.15, 17:34 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Vanautuн, престрояваш се безупречно! В същия този сайт ти обясняваше колко безпереспективно е участието на Иван Гавалюгов в изборите. Предвиждаше му от сила 5-10 %. Обясняваше колко е силен Георгиев....
Сега пак почваш да поучаваш, да обясняваш кое е правилно, кое не. Колко си велик самия ти. Къде се дяна американката с руското име?! Скрий се човече! Ще се оправят и без теб. Гавалюгов и неговия екип имат това, което ти нямаш-младостта! Те могат това, което ти не можеш-да се борят! И най-вече те не са приспособенци. Затова ще спечелят и без "мъдрите" ти съвети.

Снимката с процентите ще гледате докато я научите. Докато вашият гуру разбере, че е изгонен.

Ревизията е първото нещо, което трябва да направи новия кмет. При това експедитивно, без никакво протакане във времето. Ревизорите да работят денонощно, но резултат трябва да има максимум след седмица, две. И пълна публичност на резултатите! Нека да видим кои освен Георгиев са се "облажили", както той самият казва. Бъдещия успех на Вашето управление Г-н Гавалюгов зависи от тези първи две, три седмици.

Едва ли има значение какво мисли и говори Георгиев. Той е история. Лоша част от историята на Ботевград! Ботевградчани, подчертавам, ботевградчани го изгониха.

Christopher, 01.11.2015, 21:44:43 (преди 7 години)
Ботевград / Иван Гавалюгов е новият кмет на Ботевград
Успех на кмета Гавалюгов! И нека всички да му помогнем в трудната работа, която му предстои!

« предишна123456следваща »