Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Christopher
Потребителско име:Christopher
Име:Господин Christopher Christopher
Статус:потребител / активен
Възраст:56 години
Регистриран на:21.09.15, 17:07 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:27
Последна промяна:21.09.15, 17:34 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Кмета трябва да е Иван Гавалюгов, а какъв екип ще си направи, това е негова работа. Но екипа трябва да го обяви преди изборите. Както и програмата си.

Vanautu, почивни дни са и си търся някакво занимание. Иначе си ми интересен колкото миналогодишния сняг. Споменах ти в началото, че много хора те познават отдавна, в това число съм и аз. Знам цялата ти история от времето на Тачо, та до сега. Затова са ми смешни всичките ти изцепки. Но, няма повече, обещавам! Ти си добър човек, малко смешен, но добър! Бъди здрав, не го приемай присърце!

Vanautu, нищо лично, но се пише "скУдоумни". И виж как се поставя запетайката - думата, следваща дума. След запетаята следва празно място, след което е следващата дума.
От скудоумен "интелектуалец". Много щастлив Много щастлив

Professory, звучиш много досадно. Изживяваш се като някакъв ментор. Защо трябва да обсъждаме някакви списъци на десетки хора? Имам чувството, че изпълняваш някаква задача. Хората в този форум, както си забелязал, са достатъчно интелигентни и едва ли имат нужда от твоите напътствия! Ориентирай се към ежедневните си задължения и не досаждай!

И Якимов и Гавалюгов са напълно наясно с нещата в общината, така че едва ли им е необходимо време за да навлизат в темата!