Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - EnRedFan
Потребителско име:EnRedFan
Име:Господин Михаил Димитров
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:16.09.15, 19:46 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:46
Последна промяна:12.01.16, 16:55 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Гошко, добре рецитираш мантри, ама не е зле и да помислиш.
Ако искаш, започни с това: за колко от твоите декламации ти си видял доказателства? Не колко градски легенди си чул, а доказателства - с числа, с предмети, с имоти, с факти или документи, които си видял с очите си. За начало: опитай се да проучиш колко къртовски труд е положил и колко унижения е бил принуден да понесе Цв.Коцев, докато се опитваше отново да изправи на крака Микроелектроника.
Във всяко стадо има мърша. Но това не означава, че можеш всекиго от стадото да го наречеш мърша, без да имаш обективни основания/доказателства за това.

А що се отнася до лицето Г.Г. - то беше спекулативно наложено само един път на БСП от една групичка за кандидат-кмет - през 1999 г. Тогава стана ясно, че въпреки групичката, партията не го иска и по тази причина, въпросното лице никога повече не се опита да влиза във властта чрез нея.

Имам въпрос към органите по регулиране на движението и моля сайта да им го зададе, ако те "не го видят" тук.
Пътувах от София към 18 ч. Защо беше нужно да бъдем отклонявани от магистралата по стария път още от Богров, вместо от Жерково и по този начин да пропътуваме кошмарния участък Елешница-Потоп-Жерково, където няма дупки, а КРАТЕРИ? За да изпитаме на собствен гръб, как с парите от нашите пътни данъци НЕ СЕ ПОДДЪРЖАТ републиканските пътища ли?

Гошко, нещо си се объркал. Не за първи път.
Не плюй по Коцев, защото нито го познаваш, нито това, което си изповръщал върху него има нещо общо с истината.

Хайде сега - детски приказки! Цанко в случая е всичко друго, само не и партийна кандидатура, камо ли пък "тясна".

Не знам защо се сещаш само за турски тирове, matt77, лично аз много по-често виждам изцепки на поляци, в т.ч. веднъж трима се надбягваха и "прескачаха" от Жерково та чак до първия тунел.
Май всички са ни усетили, че сме разграден двор и правят каквото си искат...