Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - EnRedFan
Потребителско име:EnRedFan
Име:Господин Михаил Димитров
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:16.09.15, 19:46 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:46
Последна промяна:12.01.16, 16:55 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Да го беше написал с български букви, спазвайки пунктуацията и българския правопис, Ivaylo Kunchev.
Или вече и те са ти омръзнали, и тях не можеш да ги понасяш?
А познаваш ли ги, впрочем?
. . .
Инициативата е чудесна!!!

Честно казано, не вярвам г-жа Кирова да е правила това "на своя глава". Струва ми се, че някой ѝ е подсказвал и това, и други подобни, и някои по-далаверести даже. С обещанието, че ще ѝ пази гърба. . .
. . . Ми вярвала му е не само тя. Убеден съм, че тепърва ще се научават имената и на други личности от антуража.
Ние ще им научаваме имената, а те ще научават, че този дето им е бил зад гърба, не е бил там с цел да го пази, а да . . . ми просто си е бил там. Случайно. Но инак той е самата света вода ненапита, няма нищо общо ако те са правили пакости и даже по подходящ начин ще призове да си получат заслуженото.

"Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи" е рекъл нашият мъдър народ.

Абе хора, четете бре!
На шести ред отдолу нагоре в материала пише, че "услугата пречистване на отпадните води струва 65 стотинки", г-н Четвърти потребителю. Това няма отношение към качеството на питейната вода и намаляването на авариите. НО:
Отдавна "има завод за тръби" и "опитните служители на ВиК" също са тук отдавна. Така че:
Задай на любимия си бивш кмет въпроса защо не е започнал подмяната, при положение, че е имал и средствата. Защото по негово време, същото това ВиК, със същите служители, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО ГОДИНИ СЪБИРАШЕ ЗА ВСЕКИ КУБИК ВОДА И ЦЕНА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТАЗИ ДЕЙНОСТ НЕ СЕ ИЗВЪРШВАШЕ.
Къде тогава са отишли тези пари? При това, в една голяма част от периода - нагло събирани дори в нарушение на решение на регулаторния орган!!!
И последно: след като толкова щедро раздаваш епитети на сайта и на сегашното общинско ръководство, с какъв епитет би удостоил любимия си бивш велможа, в светлината на казаното по-горе? А себе си?

Не знам в какво си най-добър №2, но май не е в четенето.
Щото в материала си пише, че Общината запазва собствеността върху активите, т.е. за всички разпоредителни сделки с тях ще е необходимо нейното разрешение, а Асоциацията ще ги стопанисва и експлоатира. САМО!
Процедурата е неизбежна, ако искаме да се ползват европари за модернизацията на ВиК-мрежата. В противен случай, трябва Общината да се бори със собствени средства - "на час по лъжичка", което наистина означава нескончаемо по време разкопаване на града и едновременно - продължаващи проблеми с качеството на водата и аварийни прекъсвания.
Очевидно, по-разумното е да се влезе в Асоциацията, да се ползват евросредства и нещата да приключат бързо, а Общината, в качеството си на собственик - да следи за качественото извършване на работите.

EnRedFan, 23.02.2016, 14:39:55 (преди 6 години)
Спорт / Миро Ралчев вече не е треньор на Балкан
Както навсякъде в общинските дела, тук също трябва "да се реже до здраво".
Градът разбира, че разсипваните над 15 години водопроводи не могат да се оправят за една година на 100%. Готов е да стисне зъби и да потърпи - стига да вижда, че се върви напред.
Същото е и с "гнилите ябълки" в отбора и около него. Ще разберем и ще потърпим. Само след разчистването да има движение напред.
Успех!