Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Kaliman
Потребителско име:Kaliman
Име:Господин Калиман Айкут
Статус:потребител / активен
Възраст:35 години
Регистриран на:15.10.15, 14:21 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:65
Последна промяна:15.10.15, 14:26 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Не е хубаво когато се води дебат да се гледа в други посоки освен в очите на хората . Прави ми лошо впечатление на кандидат кмета Гавалюгов , че не гледа хората в очите когато им говори ,а това хората определено не го харесват и друго стой много свито и някак си прегърбено . Кандидатът за кмет за да е убедителен трябва да е с вдигната глава и да гледа хората право в очите . Това не се вижда само при Гавалюгов .
Якимов говори изправен и без да гледа в пода или други посоки , Цанов също е изправен и гледа хората право в очите за Георгиев да не говорим той направо ще им избоде очите защото на всяка среща ги брой овцете дали са всичките налице .

Важното е по- дълго да се бозае ....

Ми нали целта на кандидат кметовете е да станат кметове , а управлението на община е един вид политика . Значи всички се канят да крадат като за световно .
ЕКСТРА !!!

Докачлив е този фотограф . Двата сайта са минали на съкратен бюджет и от доста време снимките са им еднакви . Явно фотографа бозае от две майки в което няма нищо лошо . Лошото е в ефекта който се търси с публикуването на снимките : гледаемост посещаемост и т.н .

Нашата полиция ни пази . И ако не сте забелязали случая от миналата седмица с горкото момиче е изтеглен , като новина и в двата сайта на Ботевград . Това сигурно е за да не се пречи на действията на НАШАТА ПОЛИЦИЯ .
Не стават за нищо друго тези полицай освен за задна прашка и то не всичките .