Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - al3xxl
Потребителско име:al3xxl
Име:Господин Aleksandar Aleksandrov
Статус:потребител / активен
Възраст:24 години
Регистриран на:03.01.09, 17:05 (преди 15 години)
Брой коментари в Новини:458
Последна промяна:27.10.15, 14:08 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


GUest 123 много си тъп колкото и да се опитваш да напишеш нещо интелигентно просто не става то трябва мозък и начин на мислене за да прозреш, че дори да се лигавиш на тухлата сега ще дойде време и няма да има на кой да се лигавиш... ТЪПАК!

Дано Иван стане кмет, и да покаже как се работи без да влиза в лични конфликти и да се ползват положението и властта за разчистване на сметки. Надявам се всички намерения да са му добри и да успеем заедно всички да се преборим с престъпната клика около сегашният феодален кмет.

Злобата и глупостта си показа тухльо, Иван показа, че е мислещ човек , можещ и подготвен за кметския пост. Това, че някои хора се чувстват застрашени, че ще им секне незаконният бизнес покровителстван от тухльо си е техен проблем. Браво Иване ние сме с теб, всички млади работещи и разумни хора. Тези дето бяха на центъра в подкрепа на тухльо ще ги питам само защо са там, а не на работа ? Ние работим за да може да крадат тия всичките боклуци, е да ама няма повече да е така !

Ако Иван е кмет и успее да ръководи общината както собствената си фирма, това ще е най-доброто за града, което може да се случи. Вместо да говорите колко много бил направил тухльо идете снимайте и покажете да видим, за мен лично нищо не е направил той освен обръч от фирми, които да източват общинския бюджет и европрограмите. Идете на Стубеля и вижте на какво прилича и за какво се ползва изпълнената по проект хижа построена от местните фирми като Европа 7 например. Как пък нямате съвест поне малко и да си замълчите и да помислите, че вие които лижете кмета ще страдате именно заради неговите глупости след време. Бесен

« предишна123456следваща »