Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - mileto
Потребителско име:mileto
Име:Господин krasi niklow
Статус:потребител / активен
Възраст:44 години
Регистриран на:16.01.14, 23:18 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:19
Последна промяна:16.01.14, 23:20 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Министера на регионалното развитие много ясно го каза днес.Ако общината изяви желание да поддържа тези участъци между селата и общинския град винетка няма да има.От "Грамер" до моста на магистралата при бензиностанцията е 3км. От "Епик"до моста на Врачеш е 3км. До тези ли 6км. опря общината поне тези две села да облекчи.

Смятам,че след проведената среща Премиера си е промени мнението за кмета.Сам в интервюто каза,че е останал с приятно впечатление.Доколкото разбирам такова е било и осещането на кмета.Въпреки обжалването мисля,че няма да се стигне до отстраняване.Все пак казуса е незначителен,една глоба и се приключва.

Всички така наречени будители,революционери,хайдути които сега почитаме навремето не са надхвърляли 38г.Нека младоста да определи бъдещето си.Няма историческа личност,която да е станала известна над 50.Младите вече се раждат с новото мислене,нека им се доверим.

Какво му е интересното на тази "новина"Ако имаше имена бих по се заинтригувал

Човека се е прибирал.По това време пеш ли да тръгне,да го пребият.Едва ли е въртял гуми.Веднага да го приберем,да си изпълним плана.Защо не следят какво става през деня по главното,как се кара и как се изпреварва?

« предишна1234следваща »