Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - savocachev
Потребителско име:savocachev
Име:Господин Саво Цачев
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:10.09.13, 11:12 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:01.01.15, 10:26 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


savocachev, 04.08.2020, 23:10:32 (преди 2 години)
Правец / Трифон Трифонов – една епоха в УКТЦ
Уважаеми Г-н Трифонов,
Казвам се Саво Цачев. Започнал обучението си в УКТЦ през далечната 1992 г. и завършил 1997 г.
Сега вече мъж с дете и две висши образования, едно от които КСТ (Компютърни системи и технологии).
За мен е чест, че ви познавам, и че сте бил не само мой директор през тези години, а и мой БАЩА. ДА - БАЩА. Казвам го с цялата сила на тази дума, защото вие бяхате баща на всички нас през тези 5 години - за нас и 34 за вас и другите ви деца. Момичета, момчета, все хлапаци, дошли от 20 км. и от 220 км. да учат компютри... Усмивка
Това, което направихте през всичките тези годнини, не е само едно завършено средно образование. Вие ни направихте ХОРА и ЧОВЕЦИ !
Не само Google.
Ние сме по целия свят благодарение на ВАС и на преподавателите ръководени от вас !
Изключителни професионалисти !
Facebook, CERN, Microsoft, IBM, Телерикс, HP и много други....
Мениджъри и хора движещи света напред !
Бъдете горд с децата си, защото ние сме горди с вас !
ОБИЧАМЕ ВИ и Ви пожелаваме спокойни старини и да знаете, че ние сме там където вие сте ни издигнали и можете да разчитате на нас !
БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ !

savocachev, 20.04.2016, 20:52:23 (преди 7 години)
Ботевград / Жена пострада при катастрофа
Обидните ти квалификации показват единствено, че нямаш знания за да се аргументираш брат, а ми говориш с "ако"-та, по 5 в изречение.. Усмивка Ми ако падне метеорит ? Ми ако няма улица ?
Затова продължавай да четеш правилника и закона за движение по пътищата. Там пише и за момченца с колелета и за момиченца с къси полички и за кученца и котенца по пътя.
Като ги прочетеш и се образоваш ще ти станат ясни много неща.... До тогава си пази книжката и карай с 20 км. Усмивка

savocachev, 19.04.2016, 22:30:57 (преди 7 години)
Ботевград / Жена пострада при катастрофа
Хахаха.. Номер 5 ме кефи... Ето ти малко литература брат да се образоваш защото с такива размисли - книжка няма да вземеш. Това кой е виновен е казано в закона, а то няма нищо общо с това което си мислиш и ти се ще.. Усмивка

Правилник за прилагане на закона за движение по пътищата.

Чл. 45. (1) Пътните знаци относно предимството определят реда за преминаване на пътните превозни средства през кръстовища и стеснени участъци от пътя.
(2) Пътните знаци относно предимството имат следните изображения и наименования:
Б2 "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!"

Имаме неспазване на знак Б2 в случая и това кой от коя страна се е ударил няма никакво значение. Госпожата с червената кола най-вероятно вече има и акт по случая за причиняване на ПТП-то.

Между другото хората са казали: Като се спи се ляга, а не се ходи по улицата. Усмивка

savocachev, 19.04.2016, 16:28:26 (преди 7 години)
Ботевград / Жена пострада при катастрофа
До №2: Полицията беше подчинена на кмета през годините от 1944 до 1989 в Дядо Тошово време. Сега е подчинена на други.. Усмивка

Въпроса за паркирането по булевардите се решава много лесно.

Г-н Гавалюгов - кмете, бих искал да предложа ако може на следващата сесия на общинския съвет да внесете предложение за определяне на зони за паркиране в централна градска част (синя или зелена зона) по аналогия на София-град, съответно с 2-3-ма служители и един паяк, който да вдига не платилите такса/час автомобили. Според мен това ще анулира веднага проблема с това всеки да спира където му е кеф и да си оставя колата с дни на едно място в центъра на града.

Браво деца ! Наистина беше много хубаво преживяване да ви гледаме аз и родителите, които присъстваха на изпълнението ви. Ето от тук, който иска може да си свали клип на влизането ви на сцената и първата ви песен: http://dox.bg/files/dw?a=207a14feca
Тук е мястото да ви кажа, че след като го съгласувах с Г-жа Нешкова, днес изпратих и нужната информация до "Шоуто на Слави" за участие в новия им проект “Игра на хорове”. Надявам се силно да харесат клипа, който им изпратих и да ви поканят за участие в състезанието ! Стискаме палци всички родители !!!

« предишна123456следваща »