Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - tishko
Потребителско име:tishko
Име:Господин Tihomir Naidenov
Статус:потребител с права / активен
Възраст:40 години
Регистриран на:22.07.07, 20:54 (преди 13 години)
Брой коментари в Новини:712
Последна промяна:09.11.18, 17:31 (преди 2 години)


Последните коментари в новини:


tishko, 14.09.2020, 16:38:32 (преди 1 седмица)
Ботевград / Почина д-р Пламен Китанов
Почивай в мир, Докторе. Ще липсваш... Реве или много тъжен

#50 - Е в съблекалните точно не съм ходил, но тоалетните за публиката са чисти, с топла вода и определено не напомнят на Ориента. Да не говорим, че Арената беше домакин на националния отбор и гостуваха топ отбори като Франция, Чехия и Русия. Не само, че не са се оплакавали от условията, а даже напротив.

Колкото до публиката - ти май си проспал/а, че май месец станахме шампиони в нашата претъпкана с хора зала...

36 - Къде ги видя тия мърсотии и драсканици?!?

Аз виждам нов свръхмодерен фитнес с уреди Technogym, виждам голям нов бар, нови витрини с купи и фенски артикули, виждам и оборудвана зала за конференции, голяма видеостена и много други подобрения. А същото виждат още 3-4000 човека, които по-редовно или не ходят в залата.

#10 - Не е вярно, вече има 6 плюса. На вас не ви е позволява, защото сте автора му и с публикуването му, коментара си има едно плюсче автоматично от вас. А всеки може да гласува само веднъж.

Всъщност, никой не е "страдал" за сегашния шадраван, но наистина всички присъстващи искахме някаква зеленина около кулата и премахване на намаляващите стъпала, които са проектирани в настоящето идейно предложение. Като цяло проектът ми харесва и като се решат тази и няколко по-малки проблемни зони ще може да се започне и практическата реализация, за да сме горди с площадното ни пространство, а не да срамуваме като в момента.

« предишна123456следваща »