Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - val_kolev
Потребителско име:val_kolev
Име:Господин
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:28.11.07, 19:17 (преди 17 години)
Брой коментари в Новини:11
Последна промяна:28.11.07, 19:18 (преди 17 години)


Последните коментари в новини:


Не бързайте с бравото. Смятате, че хората по света са по-тъпи от нас или ние сме измислили аспирацията? Това е само харчене на пари, което няма да спаси нищо. Единственото спасение е свещниците навън, освен на големи празници!!! Така може да се запазят доста по-сигурно стенописите.

val_kolev, 21.02.2009, 19:30:05 (преди 15 години)
Ботевград / Днес е Голяма Задушница
Г-жо Арбова,
Вашата длъжност не е само да разнасяте ухилената си физиономия из града и най-вече около кметството, а и доколкото знам пряко отговаряте за гробищния парк. Толкова ли не Ви дойде на акъла, че след този снеговалеж днес пътеките до гробовете ще бъдат непристъпни. До под коленете беше снегът. Налагаше се да разриваме с крака, тъй като не бяхме предвидили да си носим лопати. Може би не беше толкова трудно да изискате групата циганки, която чистеше в 7.45 часа снега пред общината, да беше свършила същата работа в гробищата. Е, ама то не е толкова лесно да се сетиш. Резил!!! Язък ти за самочувствието!!!

Престанете да ни уведомявате за глупостите на няколко неосъзнати!

val_kolev, 22.10.2008, 17:20:19 (преди 16 години)
Ботевград / Тръгна делото срещу Мирчо Циганина
Ало, nani94, много ми е интересно какво ти точно си пострадал от Костов? Колко години той вече не е на върха на властта, а все още ти пречи? А кокво ще кажеш за тези, които ни управляват ?

« предишна123следваща »