Националната младежка среща на БСП „Епизод 2: Запознай ме с вашите ПРИОРИТЕТИ” ще се проведе днес в зала 1 на НДК в София. В срещата ще вземе участие председателят на БСП и премиер на страната Сергей Станишев.
На форума ще присъстват повече от 2500 младежи от цялата страна. Над 60 от тях ще бъдат от Ботевград, Правец и Етрополе. Очаква се 600 гости да посетят събитието, сред които депутати от ПГ на Коалиция за България, председатели на областни и общински съвети на БСП и други членове на ръководството на партията.
Началото на младежката среща е в 16.30 часа. В първата част ще бъде представен Плана на кабинета Станишев за икономическа стабилност и напредък през 2009г. Участниците ще дискутират по мерките на правителството за справяне на световната икономическа криза и кризите като шанс за развитие.

Във втората част на форума, която ще започне в 17.50 часа, ще бъде представена анкетата за националните приоритети на България. Ще бъде даден старт на националната младежка кампания, с която младите социалисти ще проведат най – голямото национално допитване за приоритетите на страната.
Модератор на дискусиите ще бъде Ники Кънчев.
Младежката среща ще бъде закрита с концерт с участието на българските изпълнители БТР, Мариана Попова, Deep Zone и др.