Американка на 68-години, която се е омъжвала 23 пъти, бе официално призната и вписана в Книгата на рекордите на Гинес като жената с най-много бракове в света, пише в. "Сън".

Линда Улф от Александрия, щата Индиана, за пръв път се омъжила на 16-годишна възраст.

Бройката от съпрузи се натрупала, след като Линда осъзнала, че е пристрастена към романтиката.

Най-краткият брак на рекордьорката продължил 36 часа, а на дългият - седем години.

Линда се е омъжвала за затворник, за човек, който поправя автомати за продажба на дребни стоки, за свещеник, барман, водопроводчици и музиканти. Двама от съпрузите на Улф са се оказали гейове, а други двама са й изневерили.

Един от мъжете й пък бил "жесток" човек, който сложил катинар на хладилника.

От 10 години Линда Улф не е семейна, но признава, че търси съпруг номер 24.

"Минаха години, откакто за последен път пристъпих към олтара. Това ми липсва", споделя серийната булка. Най-дълго - седем години - продължил първият брак, който Линда сключила през 1957 г. със сродната си душа Джордж Скот.

Най-добрият любовник се оказал Джак Горли. За него рекордьорката се е омъжвала цели три пъти. Брачният съюз между Линда и Фред Чадуик продължил само 36 часа, защото липсвала "любовна тръпка".

Най-странната брачна церемония била в затвора в Индиана, където серийната булка се омъжила за едноокия затворник Том Щуцман.

Последният брак на Линда с Глин Улф бил рекламна сензация, защото помогнал на младоженеца да бъде регистриран като мъжа с най-много булки в света - 29 на брой.

Глин починал година по-късно на 88-годишна възраст. Линда Улф, която има седем деца, признава, че никога не е изневерявала на свой съпруг. БТА