Тази година първото място в класацията на българския "Maxim" гордо заема плеймейтката Николета Лозанова. Бившата приятелка на капитана на младежкия ни национален отбор по футбол Николай Михайлов неотдавна красеше корицата на списанието.

Победителката най-редовно споделя еротичните си фантазии, чувствата и мислите си в пловдивския сайт "Под тепето".

Едрогърдата красавица, която през празниците посрещна рождения си ден на Халкидики заедно с новия си любим - Георги Славов, син на взривения петролен бос Стоил Славов, споделя пред феновете си за отношенията си с него, а също и пикантни подробности около връзката им: 

"Мисля, че съм тотално влюбена. А и ревността много ме дразни, даже ме отблъсква. Това е и една от причините да съм в обятията на този мъж- той не знае какво е това чувство ревност. За разлика от предишните ми гаджета. Той е уверен. Знае как да се държи с една жена. Не е от онези, които сменят девойките в леглото си всеки ден и мислят само за това с коя ще изкарат следващата вечер и ще сложат в почетната витрина на трофеите си.

В друго свое откровения Николета доверява: "Обичам да гледам красиви голи женски тела. Дори ме възбуждат. Ако трябва да бъда честна- голите мъже, освен ако не изглеждат като Аполон, не ми действат кой знае колко ерогенно. Красивата женска гръд или перфектното женско дупе ме карат да въздишам, но не от завист, а от възхита.

„Порното ме отвращава. Искрено ме отвращава. Да гледам как някой гнусен тип го навира къде ли не по тялото на една раздута от прекален служебен секс пред камерите лейди, е най-големият ужас. И това при положение, че мога да имам всеки, който пожелая под завивките си.", споредля още Николета.

Много от жените, които плюят по мой адрес, просто искат да влезнат под завивката ми, а други- да имат моя начин на живот. Една жена искаше да докосне гърдите ми, а аз естествено не й позволих. В последствие, от моя френетична обожателка, тя се превърна в най-запалената критичка, в чиято уста думата "кучка" звучи направо като комплимент."