Полицай от Столичната дирекция на полицията се самопрострелял, докато опитвал да измъкне пистолета от ръката на самоубилия се негов колега Николай Крумов. 30-годишният Крумов застреля приятелката си Анна Коларова, след което се самоуби.

При огледа на мястото на трагедията, единият от оперативните работници се опитал да изтегли от ръката на мъртвия си колега оръжието, с което е извършено убийството, но се прострелял. Полицаят е леко ранен, няма опасност за живота, оказана му е медицинска помощ.

30-годишният полицай Николай Крумов застреля 17-годишната си приятелка, след което се самоуби в столицата. Николай Крумов и Анна Коларова имали връзка от три години. Момичето поискало да скъсат, което довело до трагедията. Телата на момичето и полицая били открити в апартамент на петия етаж на столичната улица "Ами Буе" малко след полунощ. 17-годишната Анна живеела под наем в апартамента със своя приятелка. Именно тя открила двете тела и се обадила първо на роднини на убитата, а след това и в полицията.