Отново ще си говорим за секс и отново ще даваме съвети. Който мисли, че няма нужда от някой и друг съвет, приемаме че прави най-невероятния, перфектен, изпълващ и неповторим секс на света.

Ако има такива хора, аплодисменти за тях. Те нямат нужда да четат секс съвети.

За останалите, на които идеите все някога се изчерпват и мързелът взима превес от време на време, са следващите редове (пък и всичките ни статии на тема любов и интимност).

Мислех си как бихме могли да разнообразим малко креватните страсти, но без да ставаме съвсем вулгарни, това ще го оставя за следващ път.

Сега, в синхрон със свежия сезон, може да пробваме нещо ново, лежерно, неангажиращо и приятно. Вече поговорихме за разнообразяване на връзката като си играем на непознати.Сега обаче ви караме да разширите обхвата на въображението си – представете си, че не само сте с непознат, но е и чужденец.

Наистина е освежаващо, когато по време на любовната игра и в самия акт партньорът ви шепне (или крещи, кой както обича) думички на друг език. А може и вие сами да подхванете инициативата и покажете лингвистичните си възможности.

И оставете този омръзнал вече английски език. Наистина, ако си повтаряте заучените фрази от порно филмите, които дори и треторазрядни порно актриси ломотят със силен акцент, може да ви доскучее. Но ако ви влече английският и сте влезнали вече много във филма, карайте смело, важното е на вас да ви харесва.

Но не може да се отрече красотата и на другите езици. Някои фрази на немски, например, е просто грехота да не се изрекат по време на секс. Грубата сила на този език може да бъде влудяваща! Не е нужно да си дългокос, невчесан метъл, за да оцениш по достойнство някои от песните на Rammstein, в които Тил Линдеман напява сладки, вулгарни мръсотийки. Водете си бележки.

Руският също не бива да бъде пренебрегван. Кой мъж би отрекъл, че има сексуални фантазии, които включват дългокрака рускиня, със сладко гласче и сплетена на плитки коса? Секси фрази на руски биха ви потопили в една съвсем различна интимна атмосфера.

Има още много езици, за които може да си говорим – френски – класика в порното! Французоиките не отстъпват нито на страстните рускини, нито на тежките, препълнени с любов германки. Италиански, испански, гръцки, турски, фински, суахили, ако така ви харесва. Важното е да пробвате, да разнообразите, да се заиграете.

Може да си направите цял спектакъл, които да включва висок ток, мрежести чорапи, много гланц за устни, гащички без дъно, но с много панделки, някой и друг червен фенер или шарена близалка.

Въплътете се в образа на щастливата, надарена Грета – мечта на много мъже, истинската жена с огромен, напращял бюст и уникалната възможност да носи по 10 халби наведнъж, пълни до горе с бира.

Допитайте се до партньора, какво ще му хареса на него, какво винаги е искал да чуе. Ще останете изненадани, но мръснишките думички са по-лесни за произнасяне на друг език, просто няма да ви е толкова неловко или неудобно, ако говорите на майчиния си език.

Но когато навлизаме в дебрите на различните култури може да експериментираме смело. Ако знанията ви по чужди езици не са толкова добри, старият Google ще ви бъде от помощ.

Използвайте почивните дни, за да се упражнявате. Успех!