Безспорно най-тежкият момент от работната седмица. Очите ни се затварят, говорим насън и мечтаем за бира! Попитахме и теб какво ти се случва в първия седмичен работен ден, а ти се излъга и ни отговори!
 

На един съвсем безплатен и висококачествен махмурлук се радват едни щастливи 2.76% от отговорилите. Това си е правило за нас – понеделник сутрин да се събуждаме все още малко пияни, тотално обезводнени, с главобол и ужасяващ дъх. За одрайфаното около нас пространство нЕма да ти обясняваме.

Мързи те да си вдигнеш г*за от леглото? Честито – ти си сред симпатичните 31.68%, които дават същия отговор. Т.е. не си пропаднал поркалник като нас, но си мързел, така че пак сме от една порода!
 

14.73% признават: „Псувам целия свят и всички са ми криви!“. В което няма нищо лошо ако си недоспал и т.н., ама дано не си като един наш познат, който мрънкаше за всичко – като е топло навън, е много топло, като е студено, е много студено...

Понеделнишкият глад е записан в Книгата на Гинес като едно от най-ужасяващите неща, които могат да ти се случат сутрин! И никак не е странно, че едни 2.76% са добре запознати с това явление. Е, след голям омлет, 3 бири и задължителната шкембе-чорба, нещата се успокояват.
 

„Искам яка мацка да ме буди със свирка!“ - това гласи изявлението на 39.59%, но това не изненадва никого. Надали има нормален мъж, който не иска да бъде буден по най-приятния начин в най-неприятния ден.

Ако си свеж като репичка понеделник сутрин, според нас си нещо дефектен. Обвиняваме съвсем открито тия 5.16% и им се дразним искрено, защото, досещаш се, не сме сред тях.
 

Гадни, ужасни, късметлийски копеленца! 3.31% не се свенят да си признаят, че изобщо не бързат да стават понеделник сутрин, 'щото работят от късно! Искаме да ги линчуваме!