Съпругът на водещата от бТВ "Тази сутрин" бил жестоко пребит от мутри, пише в "Шоу". Информацията не е потвърдена официално, но упорито набира скорост в коридорите на телевизията. В неделните обедни новини, беше споменато, че трима души са били жестоко пребити от неизвестни в ранните часове на 17 април, но имената на потърпевшите не бяха споменати.

Говори се, че тримата всъщност са служители от техническия отдел на телевизията, като един от тях е Васил Мичев. Тримата вървели по улица "Ангел Кънчев", когато побойниците ги нападнали ненадейно. След като ги смазали от бой, биачите спрели такси и избягали.

Мистерията около инцидента продължава с това, че дори не е пусната жалба в полицията за побоя.

Запознати с инцидента твърдят, че Мичев е пострадал заради работата на съпругата му. Друго са сигурни, че служителите на телевизията са си просили боя и всичко е записано от охранителната камера на Държавната комисия по сигурността на информацията, пред чиито врати е станал побоя.

Каквато и да е причината, факт е, че Ани Цолова не беше на работа в понеделник и "Таози сутрин" водеше самичък Виктор Николаев.