26-годишната Антония Петрова, носителка на титлата "Мис България 2009", е била отвлечена снощи, съобщиха от СДВР, цитирани от Дарик. Три часа след инцидента полицията е арестувала похитителя й - 46-годишният руснак Александър Бередин. Той е и бивш приятел на Петрова.

Младата жена е била издърпана от ресторант в кв. "Бояна", където е вечеряла с рап певеца Адриан Рачев-Румънеца.

Около 20.00 ч. пред заведението, където вечеря Петрова, спира бял джип "Мерцедес",  управляван от 46-годишния Александър. Руснакът влиза в заведението и издърпва Антония пред очите на околните и я вкарва в колата.

След сигнал от родителите на Антония, че момичето е отвлечено, полицията блокира улиците на София. Джипът е спрян на кръстовището на булевардите "Александър Стамболийски" и "Мария Луиза". Петрова е открита в колата, увита в одеяло и с охлузвания по тялото.

46-годишният Александър Бередин е задържан за 24 часа. Пред полицаите той разказал, че манекенката се качила доброволно в автомобила, тъй като обичала да се вози. Полицията разследва инцидента.

Антония Петрова беше сгодена за руския бизнесмен Александър. Слухове за раздялата им се появиха в края на 2010 г. Тя отказваше да коментира темата публично, но не криеше, че поради многобройните й ангажименти отношенията им охладнели. Петрова споделяше, че личният й живот е оставен на заден план и предпочита да концентрира цялото си внимание върху своята кариерата, припомня Дарик.