Деси Добрева роди във Варна първото си дете. „Малката ни принцеса Алина тежи 3.300 кг и е дълга 52 см", разкри щастливата майка пред приятели.

Певицата до последния момент пазеше пола на детето в дълбока тайна дори от ушите на татко му Мартин. Затова и той сега се чувства двойно по- щастлив. Името на малката красавица - Алина, произхожда от латинската дума, означаваща „благородна", пише "Монитор"

Деси е венчана за приятеля си от детските години Мартин вече повече от пет лета. Преди десетина месеца двамата обещаха пред телевизионните камери да работят за бебе и то вече е факт.

Русокосата певица се е подготвила изключително отговорно за майчинството си, като е изчела цял камион литература, предназначена за бъдещи родители. Дори зубрела правилата в курс за бременни.

Деси призна, че ще разчита и на помощта на майка си през първите дни след раждането, но основната грижа ще падне на нея и Мартин. Тя е непреклонна по въпроса, че детето трябва да се възпитава от двамата си родители, а не от баби и дядовци.

Бившата й колежка и близка приятелка Алекс Раева, заразена от примера й, и наскоро обяви, че вижда в любимия си DJ Дончо идеалния баща за децата си. „Той е човек, на когото можеш да разчиташ, и за жена на 30, която вече се замисля за брак и деца, е много важно", сподели певицата.