Само няколко дни след като направи незабравимо офроуд пътуване близо до морския бряг заедно с големия си син Георги, Кали отново посети красивите и труднодостъпни места. Поводът за повторната визита този път бе професионален.

Певицата бе толкова впечатлена от гледките, които видя по време на пътуването, че избра дестинациите за снимачна площадка на новата си фотосесия.

Старинна каменна къща, потаен плаж и корона на дърво, която виси над 20 метрова пропаст са само някои от локациите, които Кали и екипа й избраха за снимките.

Фотограф е Момчил Христов, а за прическите се погрижиха салон Helan. Повечето от визиите са съчетани с природата и са в неутрални цветове, но не липсват и любимите на изпълнителката класики черно и червено, уточнява planeta.tv.

Кали за пореден път съчетава професионалните си ангажименти с любовта си към приключенията. Преди няколко дни певицата яхна чистокръвен жребец пред камерите на ТВ “Планета”. Това бе една от изненадите, които екипа на предаването „Фолкмаратон“ бе приготвило за изпълнителката на хита „Седем“.