Невероятен скандал се е развихрил в училище "Красна поляна" в понеделник вечерта, съобщава "Всеки ден". Майка на ученик причакала учителката по английски език Марияна К. и я пребила жестоко с метална палка.

Причината била, че даскалицата преспала със 17-годишния си ученик и дори правили секс без да използват презерватив. Началото на историята датира от няколко месеца. 16-годишният тогава Лазар засичал преподавателката си няколко пъти на басейн в столичния квартал "Люлин". Момчето имал активна 4-годишна кариера на плувец и атлетичното му тяло привлякло похотливите погледи на преподавателката.

Аферата се задълбочила около коледните празници, когато Марияна добавила Лазар към приятелите си във Фейсбук. Палавата преподавателка чакала удобен момент да вкара момчето в леглото си. Около Великден целият 11 клас, заедно с няколко преподаватели, заминали за екскурзия в Рилския манастир. 32-годишната жена видяла в това най-добрият момент, за да свали гимназиста. Лазар обърнал няколко чашки и преподавателката се възползвала от случая.

Младежът обаче се похвалил с креватните си постижения на баща си, който пък споделил със съпругата си. Майката на Лазар побесняла и раздала правосъдие като смазала от бой похотливата учителка в двора на училището.