Главната роля във филма "Пъзел" е поверена на "лошото момче" на българското кино Асен Блатечки.

В лентата участие ще има и топмоделът Станимира Колева, която познаваме от сериала "Стъклен Дом". Там тя изпълнява ролята на мистериозната любима на Стефан Данаилов.

В "Пъзел" участват още Атанас Сребрев, Павел Попандов, Алекс Сърчаджиева, Петя Силянова, Джоко Росич, Мария Статулова, Максим Генчев, режисьорът Михаил Мелтев, Робърт Янакиев, Атанас Сребрев  и др.

В една от главните роли ще видим също и водещата на предаването "Хрътките" Валя Войкова, като актриса със силна актьорска игра. Филмът е със специалното участие на музикантите от гупа БТР, а композитор на филма е Митко Щерев.

"Пъзел" е романтична история  за ценностите и предопределеноста в живота и любовта, където точно както в пъзела за всеки човек има едно точно определено парчнце с което може да се съедини, за да си паснат и да се получи рисунката.

Темите са представени по един много, лек и ненатрапчив начин, с хумор и добро настроение, но и не спестяващ истината и сериозността на различните проблеми. Премиерата по кината в цялата страна ще бъде в началото на  месец октомври.