Баскетболният Левски се раздели с две от звездите си – Арън Харпър и Джаред Хауел, но феновете на "сините" не трябва да се притесняват за бъдещето на любимия отбор. 

 Ръководството на вицешампионите явно е решило да заложи изцяло на качество "Произведено в България", като столичани са се прицелили в двама родни национали – Чавдар Костов и Николай Върбанов.

Това разкри старши-треньорът на Левски Константин Папазов пред БНТ, като ексцентричният специалист обясни, че има договорка с двамата, ако не си намерят отбори в чужбина до края на квалификациите за Евробаскет 2013, да подпишат договори със "сините".

"Имаме принципна договорка с Чавдар и Ники, ако не си намерят отбори в чужбина до края на квалификациите, да подпишат с нас", обяви Тити в ефира на националната телевизия по време на двубоят между България и Швеция.

Костов игра за селекцията на Тити в плейофите на НБЛ през сезон 2011/12, като още тогава показа, че спокойно може да се превърне в лидер на тима, докато Върбанов няма отбор от няколко месеца, след като си тръгна от БК Калев.