Певицата и актриса Ваня Щерева признава, че сериалът "Под прикритие" е най-високият й скок през 2012 година. Твърди, че е скочила в писането на сценарии благодарение на Димитър Митовски.


"Този човек винаги намира правилните мотиви за нещата. След отговора ми "Не" той извади велик аргумент защо трябва да кажа "Да". "Ела на училище" - каза. И наистина, в България вече се правят сериали, а за да си добър сценарист, не е достатъчно да можеш да пишеш и да имаш 9 книги зад гърба си. Това е занаят, който се учи, съвсем различно е от литературата. Страшно обичам работата си за "Под прикритие". И много се радвам, че актьорите произнасят моите реплики, без да ги редактират. А после феновете ги разпространяват из нета", казва тя в интервю за "Преса".


Щерева споделя още, че е започнала да пише за "Под прикритие" от сезон 3. "Изобщо не знам как е било в началото, не го следях и смятам, че това е най-добрият сериал, правен до момента у нас. Когато се подготвях, изгледах двата сезона и тотално се отчаях - толкова добро ми се видя това. Аз не мога по никакъв начин да стигна колегите. Но те ме окуражиха и се започна", са думите й.


Като най-голям скок с живота си Ваня определя дъщеря си.
"Не защото съм я родила, това не е трудно. Защото я гледам колко свестен човек е и е възможно да не е само късмет, а да имам и заслуга за това", казва още тя.