Бившият певец и настоящ фолк режисьор, който отдабна безрезултатно се бори с излишните килограми, подлежи на сериозна глоба. За да блесне любовницата му Ани Хоанг, Иларионов използвал бозайници и влечуги, без да има необходимия за това лиценз. И не само това - Люси взимал тварите кажи-речи на аванта, без да плаща, а после се правел на ударен.

„То не бяха коне, змии, камили... всичко по-екзотично, което може да се види в клетките и терариумите на столичния зоопарк. Дори доброволно поехме грижите и транспорта за обитателите на нашата зоологическа градина. По закон, ако някое от редките ни животни, които в повечето случаи са защитени видове, се изведе от клетката си, с него задължително трябва да има специалист, който да наблюдава ежеминутно поведението му. И накрая да не ни даде дори част от обещаната сума - ще го гоним до дупка", заканва се един от ветеринарите на столичния зоопарк.

Люси доста се стреснал от заканите за съд и решил, че на първо време ще се откаже от използването на всякакви подобни твари.