Със 120 лева за билет ще се наложи да се бръкнат желаещите да слушат Лили Иванова в коледната нощ. Примата на родната естрада ще пее пред феновете си в столичния „София лайв клуб", а билетите вече са разпродадени, пише „Всеки ден".


Въпреки високата цена на пропуските за изявата й желаещи да слушат на живо любимката си не липсват. Над 400 човека ще отпразнуват на 25 декември Рождество Христово с Лили.


Естрадната динозавърка е известна с това, че винаги работи на светлия християнски празник, както и рождените и имените си дни. ,,Естествено, че ще пее, какво ще прави сама в тях", коментират меломани.

Иванова може да се похвали, че през декември почти няма ден, в който да няма музикална изява. Единствено на Нова година тя няма да пее, а ще си седи у дома. Причината за това е огромният хонорар от 20 хиляди лева, който иска.


Тя е една от малкото изпълнители, които не са направили компромис с тарифата си за празниците и е предпочела да няма изява, но не и да намали парите, срещу които извива глас.


„Повечето певци направиха изключение и намалиха цените си заради кризата. Единствено Лили отказа да преговаря за цената си. Собствениците на заведения предпочитат да дадат 2-3 хиляди на някоя по-неизвестна изпълнителка, която да забавлява гостите цяла нощ, отколкото да се ошушкат с 20 бона за Лили", коментира собственик за заведение.