Американският милиардер Доналд Тръмп и сенатор Тед Крз - и двамата участници в президентската надпревара в САЩ, си спретнаха импровизиран дебат в социалните мрежи.


 


Този път изявленията им не бяха политически, а лични, свързани със съпругите им, пише tvzvezda.ru. Началото на словесната престрелка отбеляза снимка, която се разпространява в социалната мрежа Фейсбук.


Фотосът е на голата Мелания Тръмп, съпроводен с надписа: "Запознайте се с Мелания Тръмп, следващата първа дама. Или можете да гласувате за Тед Круз."

На страницата си в Туитър Тръмп незабавно предупреди своя опонент, че и той може да разкаже нещо интересно за съпругата му.


 


"Лъжливият Тед Круз използва снимка на Мелания от списание GQ за своята кампания. Внимавай, Тед, или аз ще се раздрънкам за твоята съпруга" - написа милиардерът.


 


Любопитното е, че той изтри пост, но 10 минути по-късно го публикува отново. Докато реакцията на Тед беше доста по-сдържана.


"Не съм публикувал снимката аз, Доналд. Но ако се опитваш да компрометираш Хайди, значи си по-страхлив, отколкото си мислех" - отговори той в Туитър.