Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Стълб цъфна по средата на шосе

Стълб цъфна по средата на шосе

Стълб с високо напрежение стърчи по средата на новоположения път Славовица-Ветрен, Пазарджишко. За това сигнализираха зрители на bTV в рубриката им  "Аз, репортерът".


Шосето е затворено със забранителен знак и купчина пръст. Някой обаче е отъпкал пръстта и абсурдният път се използва от шофьорите.


По думите на кмета Иван Малинов, премахването на стълба се чака, но все нямало пари. За жителите на Славовица (много от които – възрастни) пътят до град Ветрен е жизнено важен, тъй като там е най-близкото място за покупки на лекарства и стоки от първа необходимост.


Пътят Ветрен-Славовица се асфалтира от години. Последната отсечка от 900 метра е положена преди месец. Дотогава тя е била черен път.


Проблемният електрически стълб е трябвало да бъде преместен отдавна от електроразпределителното дружество, на което е платено за това. За да не спират асфалтирането, от местната власт решават да положат пътната настилка, въпреки стълба.



Етикети към тази новина:
абсурд шосе



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1048
Дата: 13.10.2016, 15:52

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
(+3) 3 0
Avatar
"Стълб цъфна по средата на шосе"
Цъфна на баба ти марулята
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com