Джим Кери направи шокиращи разкрития за мъртвата си приятелка - гримьорката Катриона Уайт, която се самоуби преди две години. Актьорът беше обвинен за съучастие в смъртта й, а коментари по въпроса от негова страна не е имало до момента.


 


Сега обаче адвокатът на звездата - Реймънд Баучър заяви, че Катриона изнудвала Кери да се оженят, защото искала да легализира адреса си в САЩ, но той не се поддал на натиска и не след дълго двамата се разделили.


Тогава Уайт се венчала в Лас Вегас за Марк Бъртън. Според Баучър гримьорката платила на мъжа 30 хиляди долара, за да се съгласи за сватба.


 


Въпреки това Катриона не спряла да шантажира актьора. "Един ден тя написа sms на Кери, че се опасява, че има херпес. Повод за притеснението й станала кола маска.


 


Месеци след като се разбра, че е здрава, адвокатът й - Филипо Марчино, поиска подкуп в размер на няколко милиона от Джим. В противен случай щял да "разкрие" пред медиите, че актьорът е заразил Уайт с венерическа болест. По тази причина делото на актьора е и срещу Марчино" - казва още Баучър.


Последните седмици преди смъртта на Катриона, двамата с Кери отново започнали да живеят заедно. Той споделя, че Уайт се разстроила много, след като майка й написала за рождения й ден, че е "неспособна на нищо и не е постигнала един успех в живота си".


 


Майката обаче обвинява холивудската звезда за смъртта на дъщеря си. Кери е решен да съди майката и съпруга на Катриона, като заявява, че обвиненията срещу него са "опит за изнудване".


"Няма да се преклоня пред тези неверни твърдения по мой адрес. Нито съм отговорен за грубите разкрития, които въпросните отчаяни хора направиха за жената, която обожавах. Бях заслепен от любовта си. Въпреки това, в сърцето ми има място за съпричастност и прошка за делата на Катриона" - категоричен е Джим Кери, пише missbloom.bg.