При връчване на наградите на обявените от Сдружение „За Етрополе” конкурси, председателят Борил Караканов съобщи една нова идея - Сдружението да издава свой вестник.


По наша молба, Борил Караканов изложи някои подробности около тази идея, които представяме на нашите читатели: 


Чудесно начало да представим пред вас, скъпи приятели, новата идея на Сдружение"За Етрополе", а именно - появата на нашия вестник "Етрополе - вчера, днес и утре”.


Не очаквайте да бъде луксозен и лъскав, да бъде конкуренция на дългогодишния "Етрополски преглед" и да ви запознава основно с местни новини. 


Но очаквайте да се появи съвсем скоро - към края на месец януари. 


Очаквайте нашите интересни рубрики - пъстри, неочаквани и различни. Рубрики, сред които всеки ще открива по нещо полезно за себе си - факти, истории, размисли, интервюта, съвети...


Не сме професионални журналисти, но имаме ентусиазъм и желание да направим живота на нашите съграждани по-интересен и разнообразен. 


Ще положим всички усилия "Етрополе - вчера, днес и утре" да стига и до хората в селата на Етрополска община, защото те също са част от нашата общност.


Скоро ще представим на вашето внимание първата страница на нашия месечник. И, ако някой има желание да дарява някаква сума за него, то тя ще бъде използвана за неговото развитие!


С почит: Сдружение "За Етрополе"