От няколко дни строителните фирми могат да подават документи за участие в подбор на изпълнител на ремонтните дейности, заложени в обществената поръчка на Община Ботевград с предмет: „Основен ремонт на настилки и съоръжения в УПИ - XVI, кв.199, алеи, детска площадка, спортни площадки, благоустрояване и озеленяване, гр. Ботевград - Зона-1“. Става дума за стадиона в ромската махала.


Намерението на Община Ботевград е да се облагороди пространството на стадиона, като се изградят нови алеи, детска площадка и спортни съоръжения, зелени площи и зони за отдих в тях.


Прогнозната стойност на заданието е 269 999 лв. без ДДС. Към датата на откриване на процедурата не е осигурено финансиране. Дейностите ще се финансират със средства на Община Ботевград и/или при условията на осигуряване на финансиране от други източници.


Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 120 календарни дни, считано от получаване на възлагателно писмо от страна на възложителя за наличие на разполагаем финансов ресурс за реализиране на проекта.


Строителните фирми могат да подават заявления за участие до 23:59 часа на 15 юни 2023 г.