Заместник-председателят на Александър Томов в партия Българска социалдемокрация (БСД) стана поредният човек, който нападна шефа на ЦСКА на специална пресконференция. Йордан Йорданов, заедно с бившия президент и настоящ изпълнителен директор на "Локомотив" Мездра Йордан Гергов, с Чавдар Младенов и Иван Цеков - всички членове на партията на Томов, напуснаха организацията му, като същевременно заявиха, че създават нова структура, в която ще влязат над 80 процента от структурите на старата партия.

"Томов никога дори не е бил симпатизант на ЦСКА, а на "Локомотив" София. Той взе отбора, за да съхрани "Кремиковци", т.е. само за да поработи още в комбината. Ние знаем от кой отбор са президентът и министър-председателят и голяма част от левите депутати.

Той много хитро си направи сметката, че вземайки ЦСКА, си пази гърба. Това бе в дъното на целия негов замисъл и аз му се възхищавам - правеше това невероятно. Той е много умен човек, хитрец.

Мен лично ме е лъгал толкова много, колкото през целия ми живот всички, които са ме лъгали, не могат да постигнат неговото число. Както казва една лекарка, наша позната - Александър Томов е диагноза, заяви Йордан Йорданов.

"Томов прехвърля политическите си мотиви в спортни", заяви от своя страна Йордан Гергов.