Известната манекенка, риалити героиня и ТВ водеща ще бъде част от журито на конкурса "Лейди България 2008", който ще се проведе на 6 декември. "Това е един елитен конкурс на високо ниво и поканата от страна на организаторите беше комплимент за мен" - споделя с усмивка красавицата.

Зара е категорична, че ще блести в тоалет, който ще си купи специално за случая, като отсега си представя какъв ще е той.

Освен нея, в журито, което ще оценява най-преуспелите, елегантни и женствени дами, ще влязат водещата на "Времето" по Нова ТВ Божана Филипова, съпругата на собственика на Планет Валя Вишанска, организаторката на конкурса Теодора Колчева и световно известният фотограф Франк Дюез, който пристига специално за конкурса.

За първи път в историята на конкурсите за красота в България, членовете на журито ще преминат през специална подготовка по изискванията на световните централи.

Самата Зара е имала възможност да види нещата и "от другата страна на барикадата", тъй като е представяла България в световния конкурс "Miss Teenage Of The World".

Според нея, и у нас вече има надежда да започнат да се организират конкурси на нивото на световните. Красавицата в момента заляга над ученето. Решила е да прекара Коледа на Боровец в приятелска компания, а за Нова Година с приятеля й Христо Сираков обсъждат почивка в топла страна или остров - Мексико или Маями.