Шест достойни българки бяха избрани за победителки на конкурса “Лейди България”. Неомъжените момичета ще представят страната ни на световните конкурси за Лейди, а дамите с брак и деца – на световните конкурси за Мисис, лицензиант на които е организаторката Теодора Колчева.

Журито, в което участваха Теодора Колчева, Божана Филипова, риалити героинята Зара, Аля Милушева, Валя Вишанска и световно известният фотограф Франк Дуейз, който долетя от Белгия специално за конкурса, оценяваше и задaваше провокативни въпроси на атрактивните участнички.

След нелеки размисли журито реши: Лейди България, която ще представя България на „Лейди Галакси” е Цвети Разложка, позната от предишно издание на телевизионното риалити „Сървайвър”. Катина Георгиева ще лети през лятото за световния конкурс „Лейди Земя”. Овациите обра 31-годишната Петя Иванова, която ще представя страната ни на „Лейди Обединени нации”.

Омъжените победителки в конкурса са Василена Серафимова, която ще представи България на „Мисис Земя”, Елена Спирина, която ще се яви на „Мисис Обединени нации” и Адриана Сотирова, която ще лети за „Мисис Галакси”. Участничките ще бъдат официално представени на благотворителен бал на 15 декември.

За настроението на гостите се погрижиха цигуларките от квартет „Хипнотик”, Орлин Горанов и Кристина Димитрова. С ролята на водещ на “Лейди България” перфектно се справи Устата.