Всеки можел спи с фолк звездата Камелия, стига да й плати 2000 лева. Това твърдят зложелатели, които се кълнат, че могат да уредят певицата за "гореща програма".

Изпълнителката на едни от най-големите чалга хитове от години се издържала по този начин, редят злите езици. След снимките й в "Плейбой" тарифата й скочила до 4-5 бона. Сега обаче примадоната на "Пайнер" била съгласна и на 2 бона. 300 лева от сумата прибирал ВИП сводникът, който я карал на адреса.

Камелия внимателно подбирала клиентите си и се съгласявала да го прави само с проверени хора бизнесмени. Тя имала грижа за терена, тъй като се притеснявала, че ако отиде на чуждо място, може да са монтирани скрити камери, които да документират акта й. Подобни слухове за певицата вървят от 3-4 години. Злостната клюка тръгна, след като изпълнителката си купи огромна къща в центъра на София. Тогава злобарите взеха да разправят, че Камелия отдавала тялото си скъпо и прескъпо, за да построи такъв палат.

Въпреки че клюката е особено популярна, никой не може да даде категорично доказателство. Ако се обадите тази вечер на сводника й, ще ви запишат чак за след 20 октомври.

Най-вероятно зложелатели злоупотребяват с името на певицата, коментират в бранша. Иначе колежките на Камелия също са чували такива слухове, но не искат да повярват на тях.

Обществена тайна обаче е съществуването на „ВИП секс каталог”. Запознати твърдят, че съществува буквално елитно меню, от което родните богаташи могат да си поръчват известни жени срещу определена тлъста сума.

Една от най-често поръчваните “стоки” е Галя от “Каризма”. Именно на това се дължало и постоянният й меланхоличен вид. Преди всеки сеанс, Галчето била опиянявана с твърд алкохол, като много често като екстра се прибавяло и качествен наркотик. Така желаното момиче се отпускало и правело лудории, за които в повечето случай на другият ден не помнело.

Наемането на Галя струвало 5 бона за 1 час, като в повечето случаи тузарите се бръквали с по 10 хилядарки, за да си уредят Галка за цяла нощ.