Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Ето ги секс позите, които сближават!

Ето ги секс позите, които сближават!

Според експертите здравословният сексуален живот е важен фактор за щастлива връзка. Излиза, че интимните отношения могат да подобрят и емоционалните отношения между двойките, които са заедно отдавна. А тези пет пози са най-добри за сближаване в леглото и не само:


1. Балетист


Изправени сте един срещу друг, жената повдига единия си крак, а мъжът я хваща през кръста. Това ви дава възможност да пипате партньора си, където пожелаете, а и ще сте доста близо един до друг, което значи още повече интимност.


2. Ездачката


Тя е идеална поза, защото оставя ръцете ви свободни, за да можете да пипате и други ерогенни зони. Също така тази поза осигурява добър визуален контакт с другия човек.


3. Люлка


Предимството на тази поза е, че се гледате в очите по време на секс, а с малко повече упраженения може да поискате от половинката си да освободи едната си ръка и да ви достави допълнително удоволствие.


4. Мисионерската


Въпреки, че се смята за една от скучните пози в секса - мисионерската е една от най-интимните - гледате се, целувате се, прегръщате се и може да се докосвате по цялото тяло през цялото време.


5. Любимата ви поза


Ключът към секса, който заздравява връзката най-добре е и двамата да намерите удоволствието и радостта в секса. Намирането на любимата поза е ползотворно, защото ви кара да поговорите как ви е най-приятно да го правите, което е важно за сексуалния ви живот.



Етикети към тази новина:
секс пози



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2921
Дата: 24.05.2017, 13:47

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+2) 2 0
Guest, преди 7 години
Avatar
Най-сближава позата,новият кмет чука старият на кучешка! Смее се
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com