Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Ето секс съветите на руската Кобилкина

Ето секс съветите на руската Кобилкина

Руският еквивалент на Наталия Кобилкина - сексоложката Лариса Ренар, ще предаде интимния си опит в областта на оралната любов и у нас. Тя ще изнесе семинари в София и Варна. "Гуруто" на женските тайни пристига на родна земя на 29 април, когато ще се състои нейната пресконференция в литературен клуб "Перото" заедно с Кобилкина.На 21 и 22 май пък, заедно с Кобилкина ще изнесат ВИП-семинар "Бизнес по женски", пише Телеграф.


Лариса ще демонстрира завидни техники от креватната гимнастика, както и как участничките да имат успешен личен живот и да градят кариера. Ренар е най-известният женски треньор в русия. Автор е на бестселъри за жени, които са продадени в повече от 500 000 екземпляра по целия свят. 

Ето част от нейните техники:

 "Дишане на матката": практика за изпълване с енергия
Затваряте очи и се фокусирате вниманието си върху матката. Вдишвате с корема и си представяте как матката се разширява и изпълва с енергия, като на издишване свивате интимните мускули. Правите 10-15 такива цикъла и си представяте как енергията на земята влиза в стъпалата ви, издига се до матката и на издишване я изпълва. Правите още 15 вдишвания и издишвания - докато не почувствате горещина в долната част на корема и леко пулсиране на матката. И с всеки удар си представяте как пространството на матката се разширява, става все по-голямо и по-голямо. Отначало пространството се увеличава до размерите на стаята, след това до размерите на града, след това до размерите на страната, планетата - и накрая - до размерите на Вселената. И вие се реете в това пространство, наслаждавайки се на величествеността и съвършенството му. Чувствате вечната пулсация на Вселената, пулсация, раждаща нови светове: вдишване и издишване - вечното пулсиране на живота.

След като се насладите на това състояние, започвате да свивате своето пространство до размерите на планетата, след това до размерите на страната, града, стаята - и ето, вече чувствате как пространството се свива до размерите на матката. Мислено благодарите на пространството и отваряте очи.

Ако изпълнявате тази практика поне в продължение на една седмица, вече започвате да забелязвате първите резултати, но за да накарате света да се върти около вас и да бъдете уверена, че можете да привлечете в живота си този, за когото мечтаете, започнете да правите


Женска фуния за привличане

Фунията се прави за изпълване с енергия или за привличане на мъже и благоприятни събития. На вдишване вдигаме ръцете отстрани нагоре и влизаме в енергийния поток, съединявайки длани над главата. Издишваме през устата, издишвайки всичко негативно. На вдишване през носа отново отпускаме ръцете до нивото на гърдите. Задържаме дишането, като обръщаме ръце надолу и ги отпускаме до нивото на центъра на страстта той се намира четири пръста по-ниско от пъпа), фокусираме енергията, като разтваряме длани и съединяваме пръстите, сякаш образувайки триъгълник около този център.

Издишваме и отваряме фунията, като вдигаме ръце нагоре, леко сгъваме лактите, пръстите са съединени, центъра на дланите е насочен нагоре. И започваме да правим обръщания по часовниковата стрелка (надясно), дишането е свободно, не мислим за нищо особено, позволяваме на мислите да текат свободно.

Като завършим практиката, затваряме пространството, като слагаме ръцете с длани една върху друга, дясната длан отгоре, върху долната част на корема. Благодарим на пространството: "Правя това за благо - мое и на цялата Вселена". Фунията се изпълнява всеки ден в продължение на 21 дена.



Етикети към тази новина:
Лариса Ренар секс съвети



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2475
Дата: 01.04.2016, 19:12

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com