Вече стана ясно, че няма да има кастинг за адреналинки, тъй като момичето, което трябва да заеме мястото на Яна в шоуто за гафове, вече е избрано. Това е една от танцьорките в балета на „Шоуто на Азис" - Алекс Енева, пише deltanews.

Тя е по-известна сред колежките си като двойничката на Парис Хилтън. Зрителите може да са я забелязали обаче още от клипа на Руши Видинлиев - „Things are simple". Тя вече си е спечелила и многобройни фенове със спечелването на титлата „Miss Escape" в известното столично заведение.

Разбра се и истината около бременността на сегашната адреналинка Яна. Тя вече е в шестия месец и това засега възпрепятства плановете й за сватба с бащата на детето - дизайнера Ивайло.

"Сватба трябваше да има, но за момента не искам да бъда бременна булка с голям корем", разказва блондинката пред сп. Блясък.

Преди самото раждане обаче двамата влюбени ще сключат граждански брак. Самото сватбено тържество ще бъде след като се роди детето. "

"Партито няма да е грандиозно. Ще присъстват близки приятели и роднини. Ще поканя и няколко известни личности от сферата на музиката", сподели Яна.