Петър Цанов от Ботевград  премина успешно трите етапа на кастинга за репортери на „Господари на ефира” и вече е част от екипа на предаването, което се излъчва по Нова телевизия. Репортажът му за свалянето на предизборните плакати на бившия кмет на града Георги Георгиев, които с години „красяха”  моста на АМ „Хемус” между Ботевград и Трудовец, бе одобрен и излъчен в ефир. Това бе показателно, че Петър се е справил с най-трудната задача пред кандидатите за репортери на култовото предаване, а именно да подготвят репортажи за нередности и нарушения 


Петър Цанов изучава журналистика в УНСС. Той е възпитаник на ПМГ „Акад.проф. д-р Асен Златаров” – Ботевград. Средното си образование завършва през миналата година. 


Като ново попълнение в репортерския екип на „Господари на ефира”,  Цанов ще следи за нередности от всякакво естество на териториите на съседните общини Ботевград, Правец и Етрополе, и други населени места, намиращи се близо до тях. 


Младият репортер пожела да публикуваме телефонния му номер, както и имейл адреса му, на които може да подавате сигнали: 0886 893 498; petar.96@abv.bg.