Гост в студиото на "Горещо" тази вечер ще бъде фолк певицата Соня Немска. Поради големия интерес към връзката й с един от съквартирантите в "Big Brother 4" - Денислав, тя ще разкрие пред Венета Райкова подробности от личния си живот.

Соня споделя, че Денислав малко се е поувлякъл в отношенията си с Иванина. Докато гледала ласките между тях тялото й реагирало „все едно е в бедствена ситуация" - цялата треперела, изпотявала се, а в същото време й било студено.

Тя признава, че е помогнала за изгонването на Иванина като пуснала много sms-и срещу нея. Искрено се зарадвала, когато един неин фен й изпратил съобщение: „Ура, изгонихме Иванина!"

Фолк дивата е твърдо убедена, че след излизането на Денислав от къщата те няма да се разделят - дори признава, че са обмисляли да се оженят.

„Харесва ми неговата миризма и той - моята!... Има химия между нас!" - заявява Соня Немска и разказва как са се запознали и как се е развила връзката им.

„Не беше хубав първият секс! И вторият не беше хубав! И третият не беше хубав!" - припомня си Соня какви са били интимните им отношения в началото и дори разкрива, че Денислав си е мислил, че тя нито може да се целува, нито да прави секс. Тя признава, че след време нещата са се променили и сега сексът между тях бил невероятен.