Тази събота 13 декември специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Соня Немска. Поради големия зрителски интерес към връзката й с един от съквартирантите в Биг Брадър 4 – Денислав, Соня отдели време и прие поканата да сподели всичко за отношенията си с Дени.

Соня Немска признава, че двамата заедно са решили да крият връзка си, за да може Денислав да влезе в къщата на Биг Брадър като свободен мъж. Единственото й условие било да не прави секс пред цяла България. Соня споделя, че Денислав малко се е поувлякъл в отношенията си с Иванина и докато гледала ласките между тях в къщата тялото й реагирало „все едно е в бедствена ситуация” – цялата треперела, изпотявала се, а в същото време й било студено. Тя признава, че е помогнала за изгонването на Иванина като пуснала много SMS-и срещу нея и била най-щастлива в мига, в който един неин фен й изпратил SMS: „Ура, изгонихме Иванина!” Соня твърди, че никога няма да бъдат приятелки с Иванина, поради опитите й да я унижи пред всички. „Той щеше да ме зареже!” – коментира Соня евентуалната реакцията на Денислав в обратната ситуация, при която тя е в къщата и се държи по подобен начин с друг мъж. Фолк дивата е твърдо убедена, че след излизането на Денислав от къщата те няма да се разделят – дори признава, че са обмисляли да се оженят.

„Харесва ми неговата миризма и той – моята!... Има химия между нас!” – заявява Соня Немска и разказва как са се запознали и как се е развила връзката им. „Не беше хубав първият секс! И вторият не беше хубав! И третият не беше хубав!” - припомня си Соня какви са били интимните им отношения в началото и дори разкрива, че Денислав си е мислил, че тя нито може да се целува, нито да прави секс. Тя признава, че след време нещата са се променили и сега сексът между тях бил невероятен.

Тази събота една от най-скандалните звезди в поп фолка Бриана ще направи своя дебют в „Горещо”. Поводите за това са два – станалите обществено достояние скандални разговори по „Скайп” между нея и треньорът на националния отбор по волейбол Мартин Стоев и напускането й на музикалната компания, продуцирала я повече от година. Бриана прави скандални разкрития за отношенията си с музикалната компания - месец след подписването на договора от продуцентската компания й поискали 5000 лева, тъй като според него тя трябвало сама да финансира част от песните и клиповете си. Бриана споделя, че се чувства обидена от отношението на продуцентите й към нея, тъй като за година тя нямала нито едно участие, организирано й от фирмата и въпреки платените от нея пари – нито един клип или песен. Бриана споделя и много пикантни подробности около връзката си с Мартин Стоев и скандалните им разговори в „Скайп”.

Защо първият път сексът между Соня Немска и Денислав не е бил хубав и кога нещата са се променили? Участвал ли е в порно клип Денислав и снимали ли са еротични клипчета със Соня Немска? Получила ли си е обратно парите Бриана и каква е истината за връзката им с Мартин Стоев? Всичко това само в „Горещо”, събота, 13 декември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.